Pele: "Messi de beste ooit? Misschien na 1000 goals"

Pele: "Messi de beste ooit? Misschien na 1000 goals"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voetballegende Pele geeft zijn titel van grootste voetballer aller tijden niet graag aan iemand anders. Nu iedereen Messi de hemel inlooft, heeft de Braziliaan toch nog wat bedenkingen.

Pele is niet van plan zijn plaats in de geschiedenis zomaar af te geven. "Messi de beste voetballer aller tijden? Kom maar eens terug als hij 1000 doelpunten gescoord heeft, dan kunnen we praten", ving The Daily Mail op uit de mond van de voormalige vedette. Pele scoorde in 1363 duels maar liefst 1280 doelpunten.

Toch steekt Pele zijn bewondering voor de Argentijn niet onder stoelen of banken. Hij zei reeds in 2007 dat Messi de Wereldvoetballer van het Jaar zou worden. "Messi won niet (in 2007), maar ik herinner mij dat ik toen tegen hem zei: jij bent de volgende. Hij is een fantastische speler en hij speelt heel goed bij Barcelona, maar hij heeft zijn talent nog niet genoeg getoond bij de Argentijnse nationale ploeg. Misschien kan hij dat tijdens de Wereldbeker in Zuid-Afrika. Laten we dat afwachten", zo besluit Pele

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties