Wenger: "Titel is niet langer realistisch meer"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Wenger: "Titel is niet langer realistisch meer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Arsenal deed gisteren bij de rivaal Tottenham Hotspur een slechte zaak in de titelstrijd. The Gunners gingen met 2-1 verliezen op White Hart Lane en staan nu drie punten achter op leider Chelsea.

Het is voor de eerste keer in elf jaar tijd dat Arsenal ging verliezen bij Tottenham Hotspur. Manager Arsène Wenger was na de wedstrijd realistisch. "We geven nog niet op, maar je kan de titel moeilijk haalbaar noemen", aldus de Fransman.

"We hebben verloren en dat mocht niet meer in volle titelstrijd. Het bewijst dat we nog niet volwassen genoeg zijn. Het is niet echt realistisch meer dat we kampioen worden. We gaan de strijd nog niet opgeven, want je weet immers nooit wat er nog kan gebeuren", aldus Wenger.

Gisteren maakte de Nederlander Robin Van Persie zijn rentree na maanden van blessureleed. Wenger was tevreden over diens invalbeurt. "Hij bracht het team meteen wat extra's toen hij inviel. Toen Robin het veld op kwam, veranderde de wedstrijd. Het is goed dat hij terug is", besluit Wenger.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties