Wenger: "Salarissen Chelsea moesten verboden worden"

Wenger: "Salarissen Chelsea moesten verboden worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal is klaar om de transfermarkt op te gaan. Arsène Wenger wil zijn ploeg grondig versterken en heeft van zijn bestuur te horen gekregen dat hij een hoop geld ter beschikking krijgt om dat te bewerkstelligen.

Wenger hoopt de kloof met Chelsea te kunnen dichten. "Ik weet zeker dat we met Chelsea kunnen concurreren. Dat was eerst niet mogelijk, maar nu wel. We konden lange tijd niet investeren in spelers, omdat we een nieuw stadion hebben. Maar onze financiële situatie is veel beter geworden, waardoor we straks in staat zijn de spelers te kopen, die we nodig achten."

Arsenal zal echter niet dezelfde salarissen gaan betalen als Chelsea, waar de grote sterren zoals Terry en Lampard ruim 200.000 euro per week opstrijken. Op de clubsite van Arsenal geeft hij de Londenaren ook een veeg uit de pan. "We kunnen niet concurreren met de spelerssalarissen van Chelsea. Ik denk dat wij goed betalen, maar het salarishuis van Chelsea is niet normaal. Het zou eigenlijk niet toegestaan moeten worden. Desondanks kunnen niet alle topspelers naar Chelsea en dan komen wij in beeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties