Tottenham wil centen zien voor Begovic

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Tottenham wil centen zien voor Begovic

Tottenham Hotspur en FC Portsmouth raken het maar niet eens over een transfersom voor doelman Asmir Begovic (ex-La Louvière). Begovic zou naar Tottenham komen in de wintertransferperiode, maar koos in laatste instantie voor Stoke City.

Tottenham Hotspur wilde in de wintertransferperiode zowel Younes Kaboul als Asmir Begovic overnemen van FC Portsmouth. Eerstgenoemde kwam, maar Begovic trok naar Stoke City. Toch heeft Portsmouth een gecombineerd transferbedrag gekregen, maar het geld dat het voor Begovic betaalde, wil Tottenham nu terug. Het zou gaan om 1,15 miljoen euro.

"Onze originele overeenkomst met Portsmouth betrof de aankoop van beide spelers voor een afgesproken gecombineerde transferprijs. Er werd ons verzekerd dat de transfer van Begovic afgerond zou worden. Om Portsmouth financieel bij te staan, hebben we een afgesproken bedrag betaald. Daarbij is ook afgesproken dat we 1,15 miljoen euro zouden terugkrijgen mocht Begovic naar een ander team gaan", aldus Tottenham in een officiële verklaring op de website. Portsmouth betwist dat bedrag dus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties