KVV.Zelzate wint laatste partij maar geen eindronde.

Hendrik De Vriesere
KVV.Zelzate wint laatste partij maar geen eindronde.
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op het veld van SK.Lochristi wonnen de kanaaljongens hun laatste wedstrijd, maar de winst van naaste tegenstander om een ticket voor de eindronde (St.Denijs) blikte E.Aalter in met vier tegen twee. De droom van de Zelzaatse ploeg was aan dingelen.

SK.Lochristi-KVV  0-1

 

Er was voor de wedstrijd nog hoop  om de eindronde te kunnen behalen. Door de overwinning van St.Denijs tegen Aalter werd deze hoop naar de geschiedenisboeken verwezen.

In de eerste helft van deze partij was het spelbeeld gelijkopgaand doch de betere kansen waren voor KVV te noteren. Hakim Boucheta stuitte tweemaal op een erg attent keepende, Jonas Vervaet en Mathieu Ost zag een kopbal na hoekschop van Christopge Ost, via bovenkant lat over het doel gaan. Lochristi mistte een ultieme kans na poging van Filip De Meyer die ook via de doellat de bal terug in het veld zag verschijnen. Na een fraai opgezette één-twee tussen Kevin Druwé en Hakim, kwam de bal in het bezit van Christophe, deze probeerde het met een schot maar moest ook ondervinden dat Jonas Vervaet baas was, in zijn doelgebied.

De tweede helft kan men bijna spreken van eenrichtingsvoetbal en Lo kon maar enkele keren op de helft van KVV een tegenaanval proberen te lanceren waarvan één toch een fraaie redding van Fréderique De Vleesschauwer vereiste. Langs de andere zijde volgde de ene hoekschop na de andere met kansen voor Tom De Neve na een goed geplaatste kopbal, alweer was Jonas de boeman. Joren Hebberecht zag zijn schot van de lijn gered. Een hoekschop van Christophe werd net onder de lat weggeplukt en het leek er meer en meer op dat de bal niet een keer goed zou vallen. Net voor affluiten besliste Christophe daar toch anders over en Jonas was eindelijk verslagen.

 

Destelbergen is kampioen.

Lovendegem-Merendree en St.Denijs, spelen de eindronde

Kleit zakt. De Pinte en Latem spelen een testwedstrijd waarvan de verliezer zakt en de winnaar een eindronde speelt met de derde provincialers.

 

Opstelling:  Frederique De Vleesschauwer-Tom De Neve-Niko De Letter-Joren Hebberecht-Noam Dierickx(65’Sam Soens)- Kevin Druwé- Ennio Bogaert-Mathieu Ost-Christophe Ost-Kristof  Janssens-Hakim Boucheta

Dimitri De Buck-Jonas Parmentier  en Elmo Neyt bleven op de bank.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (2A)

Nieuwste reacties