Eto'o: "Begrijp niet waarom Barça me liet gaan"

Steurbaut Kersten
| 18 reacties
Eto'o: "Begrijp niet waarom Barça me liet gaan"
Foto: © SC

Inter Milaan verdedigt vanavond een 3-1-voorsprong op het veld van Barcelona. Samuel Eto’o begrijpt nog altijd niet waarom de Catalanen hem vorige zomer hebben laten vertrekken.

“Ik heb vorig seizoen veertig doelpunten in de diverse competities gemaakt”, zegt de Kameroener in Elf Voetbal. “Ik was onderdeel van het team dat de legendarische treble (landstitel, nationale beker en Champions League, red.) won.”

“Toen ik vorige zomer op vakantie ging, had ik op een betere behandeling gehoopt. Ik begrijp nog steeds niet waarom Barcelona me heeft laten gaan.”

Barcelona haalde wel Zlatan Ibrahimovic weg bij Inter. “Zlatan heeft inderdaad al veel gescoord en best indruk gemaakt, ook op mij, maar hij is geen Eto'o. Ik hoop dat Barça dat aan het einde van het seizoen ook gewoon toegeeft.”

Eto’o trapt niet na. “Bitterheid over het verleden leidt tot niets. Ik heb ook zeker respect voor Guardiola, hoor. Toen hij in 2008 trainer werd, wilde hij me eigenlijk weg hebben. Maar hij gaf me een tweede kans en die heb ik gegrepen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties