Hazard ruikt CL-kwalificatie

Philippe Crols
| 0 reacties
Hazard ruikt CL-kwalificatie
Foto: © SC

Met nog drie speeldagen te gaan lijkt Marseille in Frankrijk op de titel af te stevenen. L'OM heeft vijf punten meer dan de tweede, Auxerre, en acht meer dan Lille, de derde. Eden Hazard zien we mogelijk volgend jaar in de Champions League.

Eden Hazard (foto) begon tegen Nancy in de basis en lag in de tweede helft aan de basis van het derde doelpunt voor Lille. Iets over het uur werd hij vervangen. Lille staat na de 3-1-zege derde, maar kan nog van die plaats verdrongen worden door Lyon, dat een match minder gespeeld heeft. Lille staat tevens drie punten achter Auxerre. De tweede plaats geeft in Frankrijk recht op rechtstreekse kwalificatie voor de Champions League.

Onderaan is het doek nog niet gevallen voor Le Mans. De ploeg van Roland Lamah zou bij winst van Saint-Etienne zeker geweest zijn van degradatie, maar Les Verts verloren met 1-4 van Lens. Kevin Mirallas mocht na enkele weken schorsing nog eens meedoen. Hij viel twintig minuten voor tijd in bij een 1-2-stand. Le Mans kwam dit weekend door de Franse bekerfinale niet in actie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties