Opnieuw Lepiller zet Eupen aan de leiding in de eindronde

Eupen neemt na de derde speeldag de leiding in de eindronde. De ploeg versloeg KVSK United met 1-0. Door het gelijkspel tussen Bergen en Roeselare hebben ze nu een bonus van twee punten.

Na de 3-0-overwinning van donderdag tegen Roeselare heeft Eupen nu ook de scalp van KVSK United beet. Lepiller, de huurling van Fiorentina, zorgde voor de enige treffer. Na zijn drie goals van donderdag heeft de Fransman nu alle goals van Eupen in de eindronde gescoord.

Bergen speelde gelijk tegen Roeselare. Bergen had het betere van het spel en kwam ook op voorsprong. Sankaré zette de Walen al snel op voorsprong na een hoekschop van Matumona. Dissa kon tegen alle verwachtingen net voor rust nog gelijk maken.

Bergen kreeg in de tweede helft een penalty na een fout op Matumona, maar Roussel zag zijn elfmeter gestopt. Bergen kwam zelfs op achterstand door De Pever, maar Lepicier sleepte in de slotfase toch nog een verdiend gelijkspel uit de brand.