Liverpoolfans protesteren opnieuw tegen Amerikanen

Yves Dekoning
| 16 reacties
Liverpoolfans protesteren opnieuw tegen Amerikanen
Foto: © SC

Donderdag hebben fans van Liverpool FC opnieuw hun ongenoegen geuit. Ze protesteerden aan Anfield tegen de Amerikaanse eigenaars. Deze hebben de club met een zware schuld opgezadeld.

Het zijn woelige tijden op Anfield. Liverpool FC ontsloeg donderdag manager Rafael Benitez. De zoektocht naar een nieuwe manager kan lang aanslepen, zeker gezien de onzekerheid omtrent de financiële toekomst van de club. De supporters toonden donderdag opnieuw hun ongenoegen.

Na jarenlang protest van de fans willen Tom Hicks en George Gillet de club eindelijk verkopen. De vraagprijs ligt echter extreem hoog. De Amerikanen vragen 800 miljoen pond, meer dan het dubbele van wat ze zelf betaalden om eigenaars te worden. Hierdoor verlopen overnamegesprekken bijzonder moeizaam. Bovendien bedraagt de schuldenlast 350 miljoen pond.

Benitez was de steun van een deel van de fans kwijt, maar de grote meerderheid richt zijn woede vooral op Hicks en Gillet. Een grote groep fans kwam donderdag aan de poorten van Anfield protesteren en hing banners op.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties