Nederlandse internationals barsten van vertrouwen

Steurbaut Kersten
| 21 reacties
Nederlandse internationals barsten van vertrouwen
Foto: © SC

Nederland is één van de topfavorieten om het WK in Zuid-Afrika te winnen. Ondanks de blessure van Arjen Robben zijn Wesley Sneijder en Rafael Van der Vaart vol vertrouwen om met goud naar huis te gaan.

“Ik kom voor goud”, zegt Sneijder. “En ik geloof er echt in. Dan past het niet om te gaan roepen dat de halve finale al mooi zou zijn. We moeten als groep uitstralen dat we voor het hoogst haalbare gaan.”

Na een boerenjaar met Inter Milaan (titel, beker en Champions League) barst Sneijder van vertrouwen. “Zo’n gevoel heb ik nooit gehad. De groep heeft nu ook meer ervaring. Ik ga niet zeggen dat het nu of nooit is, maar dit is wel het moment voor deze lichting. In deze selectie is sprake van een perfecte mix van jong en oud. Zo lang al zijn we op zoek naar dat eindresultaat. Het moet nu gebeuren."

Ook Rafael Van der Vaart heeft er een goed oog in. We hebben erg goede spelers, net zoals Spanje, en een goede coach. Deze ploeg heeft veel kwaliteit. Als we in de goede vorm raken, hebben we absoluut de kansen om het WK te winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties