Vraag 22: Het verhaal

Philippe Crols
| 0 reacties
Vraag 22: Het verhaal
Foto: © SC

Vandaag schotelen we u nog eens een nieuw soort vraag voor. In het verhaal zijn de namen van de spelers vervangen door landen die tussen haakjes staan. De spelers die we zoeken, komen uit het land dat tussen haakjes staat.

Voorbeeld: Voor de mensen die het niet helemaal zouden snappen, geven we bij deze nog een voorbeeld: (België) geld die Gerets overhoudt na zijn avontuur in Dubai, kan hij heel wat nieuwe dingen kopen.

Hier moet u dus België vervangen door ex-spits Vandenbergh, waardoor de zin volloopt. Vandenbergh geld die Gerets overhoudt ...

Het Verhaal, deel 1

België is er dit jaar niet bij op de WK-eindronde omdat de Duivels tijdens de kwalificatie veelal te (Engeland) waren. In ieder geval beschikt de huidige Belgische bondscoach over veel nieuw (Nederland) zodat we over vier jaar opnieuw voor iets (Duitsland) aanzien moeten worden. Als de Belgen zich kwalificeren voor het volgende WK zal de selectie in ieder geval de verplaatsing met (België) moeten maken. Brazilië is namelijk niet bij de deur.

Bondsvoorzitter De Keersmaecker is allang blij dat hij een nieuwe bondscoach heeft gevonden. Na het opstappen van Dick Advocaat ging de man zelfs ten rade bij zijn moeder. “(Colombia) niet mee lastig. (Frankrijk) toch in dat je ma dit probleem niet gaat oplossen”, had Herman Wijnants van Westerlo gezegd. “(Duitsland) de juiste bondscoach vinden. Mijn ma Françine kent wel degelijk iets van voetbal. Is er nu niemand (Brazilië) begrijpt?”, aldus de bondsvoorzitter. “Ik wil bovendien over vier jaar niet naar (Brazilië) is veel leuker”, voegde hij eraan toe. Wijnants legde zich bij de mening van de voorzitter neer. “(Nederland) u dan maar naar de (Spanje) van uw moeder. Veel tijd hebben we niet meer”, klonk het een ongeveer twee maanden geleden in het bondsgebouw.

Onderweg naar zijn moeder telefoneerde De Keersmaecker nog even met zijn dochter. “Goed nieuws pa. Ik ben er zeker van dat (Kameroen) dat gaat oplossen. Zij is niet (Nederland) voor al de obstakels in de zoektocht naar een nieuwe bondscoach.” Niet veel later belde De Keermaecker aan bij moederlief. Moeder De Keermaecker nam haar zoon mee in (Oostenrijk) en het tweetal ging voor de pc zitten. Op het wereldwijde (Engeland) werd er naar een bondscoach gezocht. “Nee, Gerets niet. Die (Nederland) verdient veel te veel geld en zal niet willen inleveren”, aldus De Keersmaecker op de eerste kandidaat die moeder Françine naar voor schoof. “Leekens dan? Hij kan ervoor zorgen dat een ploeg in een (Noorwegen) komt. Met hem haal je zeker geen (Zweden) huis. De Duivels moeten weg uit (België) middenmoot en met hem is dat mogelijk. Het nadeel is wel dat hij niet bij een werkgever blijft (Italië) doodvalt”, aldus Françine.

PUNTEN:

-1 punt per correct antwoord.

-In totaal zijn er 20 punten te verdienen.

De antwoorden stuurt u voor middernacht naar wkkwis@sport-planet.eu. Gelieve ook telkens te vermelden onder welke naam u in het klassement wil opgenomen worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties