Speler TNS scoorde ooit al tegen Anderlecht

Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Speler TNS scoorde ooit al tegen Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

TNS lijkt een compleet onbekende club voor Anderlecht en België. Toch scoorde een speler van de Welshe kampioen ooit al tegen Anderlecht.

Jamie Wood werd in 1998 uitgeleend door Manchester United aan Antwerp en scoorde in de Ligabeker tegen Anderlecht waar Filip De Wilde in het doel stond. Ondertussen speelt hij dus bij TNS.

Wood is er 31 en kijkt tevreden terug op zijn eerdere match tegen Anderlecht: "Ik speelde goed en scoorde. Bij Anderlecht zullen ze dat wel niet meer weten, maar ik ga het toch nog eens zeggen tegen Filip De Wilde. Ik had nooit gedacht nog eens tegen Anderlecht te moeten spelen."

"De loting was een aangename verrassing voor mij. Als ik de kans krijg, ga ik morgen zeker weer scoren tegen die Belgen. Wij geloven in onze kansen, ook al is Anderlecht natuurlijk de topfavoriet", zegt de international van de Cayman Islands in GvA. "In 2005 speelden we al eens tegen Liverpool in de voorronde van de CL, dat was onze grootste match. Maar die tegen Anderlecht staat nu al op twee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties