Losada: "Geen eerlijke kans gekregen bij Anderlecht"

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
Losada: "Geen eerlijke kans gekregen bij Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hernan Losada staat voor een nieuwe start. Opnieuw. Na mislukte passages bij Anderlecht en Heereveen wil de Argentijn zich nu bewijzen bij Sporting Charleroi. Maar de middenvelder is niet belust op revanche.

Losada werd twee jaar geleden met de grote trom weggeplukt bij Germinal Beerschot. Op het Kiel was de Argentijn een God, in het Astridpark verwerd hij niet meer dan klein Pierke. Tijdens de voorbereiding werd hij zelfs doorgestuurd naar de beloften.

“Ik heb geen eerlijke kans gekregen”, zegt Losada in GvA. “Maar Anderlecht is wel correct gebleven. Ik ben blij dat het bestuur aan deze transfer heeft meegewerkt.”

De terugkeer naar het Kiel leek een logische stap, maar het werd uiteindelijk Charleroi. “Mijn familie en ik staan achter mijn keuze voor Charleroi. Ik geloof honderd procent in het project van Mogi Bayat. Hij wil Charleroi weer laten bruisen.”

Zaterdag ontvangt Charleroi Anderlecht. “Ik wil géén revanche nemen en ik hoef ook niets te bewijzen. Ik trainde nog maar een paar keer mee. Het is aan de coach om te beslissen of ik er klaar voor ben. Ik voel dat ik niet ver van mijn beste vorm zit.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties