Tienen haalt het van Wijgmaal

Dirk Pieters
| 0 reacties
Tienen haalt het van Wijgmaal
Foto: © SC

KVK Tienen kende woensdagavond niet al te veel problemen met Wijgmaal. De tweedeklasser won met 2-1. Binnenkort staan beide clubs misschien opnieuw tegenover elkaar. Beide teams komen mogelijk tegen elkaar uit in de Beker van België.

Wijgmaal begon goed aan de wedstrijd en kwam na een kwartier al op voorsprong. Verdediger Schoofs liet een bal ongelukkig lopen. Aanvaller Goas Lopes liet de kans niet onbenut 0-1. Tienen had wat moeite om openingen te vinden in de stevige organisatie van de bezoekers en mocht even later blij zijn toen Goas Lopes de 0-2 liet liggen. Op het half uur kwam de tweedeklasser dan toch op gelijke hoogte. De Silva schoot de bal mooi in doel. Nog voor de pauze kwam Tienen zelfs op voorsprong. Audoor zette zich mooi door op rechts en vond Belme die Van de Vel het nakijken gaf.

Na de pauze veranderde er niets meer aan de score en zo won Tienen de vriendschappelijke wedstrijd van Wijgmaal.

KVK Tienen: Schuermans, Vandeput, Schoofs (80' Peeters), Audoor, De Smet, Belme (46' Degeling), De Silva (46' Appeltans), Nahimana (46' Lacroix), Neven (70' Vanherberghen), Bogaerts, Jans (70' Biatour).
Ol. Wijgmaal startte met: Van de vel, Morreel, Allard, Dehaes, Thiry, Puttemans, Giagnocovo, Vranckx, Fannes, Steenwegen, Goas-Lopes.
 
Doelpunten: 15' Goas Lopes (0-1), 31' De Silva (1-1), 39' Belme (2-1)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties