Haalbare kaart Club, derby voor Gent en Genk wacht moeilijke klip

Manuel Gonzalez
| 104 reacties
Haalbare kaart Club, derby voor Gent en Genk wacht moeilijke klip
Foto: © SC

Club Brugge heeft zoals aangekondigd op papier de makkelijste loting in de laatste voorronde van de Europa League. Blauw-zwart treft Dinamo Minsk uit Wit-Rusland.

Club speelt eerst thuis tegen Dinamo Minsk. De Wit-Russen zijn een vrij onbekende tegenstrever, maar we mogen nu al concluderen dat blauw-zwart torenhoog favoriet is om de poulefase van de Europa League te halen.

AA Gent start met een uitwedstrijd bij Feyenoord in Rotterdam. De Nederlanders zijn niet meer de topclub van weleer, dus de Buffalo's maken wel degelijk een kans. Of de Gentse ordediensten zo blij zijn met de loting is een andere vraag.

Racing Genk daarentegen lijkt voor een quasi onmogelijke opdracht te staan. De Limburgers treffen de Portugese grootmacht FC Porto. Genk begint met een thuiswedstrijd.

De wedstrijden worden in principe gespeeld op 19 en 26 augustus. Andere leuke affiches die uit de bus kwamen waren Liverpool - Trabzonspor, Celtic Glasgow - FC Utrecht, Sturm Graz - Juventus, AZ - Aktobe, Rapid Wien - Aston Villa, PAOK - Fenerbahçe en Timisoara - Manchester City. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties