Matthys: "Je kan niets of niemand vertrouwen"

Matthys: "Je kan niets of niemand vertrouwen"
Foto: © SC

Tim Matthys speelt volgend seizoen bij Bergen. De spits bengelt tussen opluchting en frustratie, want ondanks gelukkig dat hij een club vond, is hij ontgoocheld dat er in eerste klasse geen plaats voor hem is.

"We zijn snel tot een akkoord gekomen", verduidelijkt Tim Matthys in HLN. "Bergen is ambitieus en handelde heel snel. Inderdaad, het kruisbandletsel van Jamaïque Vandamme zal de interesse van Bergen wellicht fel hebben aangewakkerd. En ik ga opnieuw in de spits mogen voetballen. Brouckaert vertelde me dat hij van plan is in 4-3-3 te spelen. Met mij als rechtsbuiten."

Terug een jaartje in tweede klasse dus voor de 26-jarige Matthys. Hij dacht bij Lierse te kunnen blijven, maar die geraakten er niet uit met Zulte Waregem. "Op het einde van de komende competitie ben ik vrij. Want ik wil weer naar eerste nationale. Ik heb een half jaar in Griekenland gevoetbald. Het is precies alsof ik helemaal vergeten ben in eerste nationale."

"Van nu af aan moet ik enkel aan mezelf denken. Dat is een les die ik trok uit alles wat de voorbije weken, maanden en jaren gebeurde. Het is een levensles: je kan niets of niemand vertrouwen. Wat je voor een club betekende, is snel vergeten. Voor Zulte Waregem ben ik een verliespost, zo moet ik dat toch horen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties