Luis Fabiano trekt niet naar Olympique Marseille

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Luis Fabiano trekt niet naar Olympique Marseille
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luis Fabiano (foto) verhuist niet naar Olympique Marseille. De Franse landskampioen die slecht startte in de Ligue 1 ziet af van een overgang omwille van de hoge transferprijs die FC Sevilla vraagt.

Afgelopen week bood Olympique Marseille dertien miljoen euro voor Luis Fabiano, een bod dat zelfs nog kon oplopen tot vijftien miljoen euro. FC Sevilla reageerde afwijzend en stelde dat dit geen marktconforme aanbieding was. "Wij vinden hun vraagprijs van achttien miljoen euro ook niet marktconform. Dat is de realiteit", klinkt het in Marseille.

"Als we Luis Fabiano niet kunnen binnenhalen, dan wordt het iemand anders. Ik zit vol verrassingen en heb er ook de contacten voor. Ik ben niet van plan om geld te verkwisten zoals dat hier in de voorbije jaren wel het geval is geweest", zegt Marseille-preses Jean-Claude Dassier op RTL.

De kans is nu groot dat Luis Fabiano bij Sevilla zal blijven. Hierdoor zal het wellicht ook niet tot een transfer komen van Bryan Ruiz (FC Twente) naar Andalusië. Ruiz wordt trouwens ook genoemd bij Olympique Marseille.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties