Ook Fenerbahçe maakt uitschuiver in competitie

Ruben Philippe
| 3 reacties

Nadat eerder Besiktas en Galatasaray onderuit gingen op de tweede speeldag in de Süper Lig, heeft ook Fenerbahçe niet weten te winnen. Trabzonspor bleek na een aantrekkelijke eerste helft de sterkste.

Trabzonspor kwam in eigen huis na een kwartier spelen op voorsprong. Mehmet Topuz hielp de thuisploeg aan de openingstreffer via een eigen doelpunt. Amper twee minuten later had Ibrahima Yattara de score al op 2-0 gebracht.

Op het halfuur kon Fenerbahçe toch de aansluitingstreffer maken via Diego Lugano. De hoop van de bezoekers werd echter meteen de kop ingedrukt na het derde doelpunt voor Trabzonspor. Ditmaal was Arkadiusz Glowacki trefzeker.

Enkele minuten voor de koffiepauze herstelde Topuz zijn eigen doelpunt van eerder in de wedstrijd enigszins. Hij wist ditmaal wel in het juiste doel te scoren. De ruststand (3-2) zou ook meteen de eindstand worden. Gustavo Colman kon de score vanop de penaltystip echter nog vergroten, maar hij liet dit na.