Vanden Borre laat Hapoel Tel-Aviv "in shock" achter

Vanden Borre laat Hapoel Tel-Aviv "in shock" achter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfersoap rond Anthony Vanden Borre heeft een verrassende wending gekregen. De rechtsachter heeft Israël verlaten zonder zijn handtekening te zetten onder een contract bij Hapoel Tel-Aviv.

Vanden Borre zou vandaag zijn transfer afronden, maar pakte verrassend het vliegtuig naar België. “Iedereen is hier in shock”, zegt Amit Lewinthal, een gerenommeerd Israëlisch sportjournalist. “De transfer was volledig in kannen en kruiken. Vanden Borre legde gisteren nog met succes de medische tests af en zei dat hij blij was met deze nieuwe kans, maar toen hij vandaag zijn contract moest tekenen, kwam hij niet opdagen.”

“Niemand weet waarom. Ronny Rosenthal, zijn manager in Israël, probeert hem te bereiken om uitleg te vragen. Mogelijk heeft hij een beter aanbod gekregen. Toch hoopt Hapoel dat er nog een oplossing uit de bus komt, want ze zien in Vanden Borre een heel belangrijke speler.”

Mogelijk is er ook een probleem opgedoken met Genoa FC, de Italiaanse club van Vanden Borre. In eerste instantie vroeg Genoa ongeveer 250.000 euro voor de uitleenbeurt van één jaar, nu wil de club volgens de Israëlische website One 800.000 euro vangen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties