Keepersprobleem Engeland wordt alsmaar groter
Bram Coenen
| 8 reacties
Keepersprobleem Engeland wordt alsmaar groter
Foto: © SC

Engeland zit opnieuw met een serieus keepersprobleem opgezadeld. Tweede doelman Scott Carson moet afzeggen voor de interland van morgen tegen Bulgarije vanwege een sterfgeval in de familie.

Carson was de beoogde invallersdoelman voor nummer 1 Joe Hart. De goalie van West Bromwich Albion moet echter afhaken vanwege een sterfgeval in de familie. Carson mist zo de interland van morgen tegen Bulgarije. Mogelijk sluit hij na het weekend weer aan bij de selectie.

Bondscoach Fabio Capello zit serieus met de handen in het haar. De Italiaan heeft nu zelfs Scott Loach van Watford opgeroepen. Loach zal nu met Ben Foster (Birmingham) moeten uitmaken wie plaats mag nemen op de bank.

Engeland, dat sowieso al geen traditie heeft van sterke keepers de laatste jaren, is sinds het WK helemaal op de sukkel. Zo wil Capello geen beroep meer doen op de oude David James. Verder haakte Paul Robinson (Blackburn) zelf af voor interlandvoetbal en zijn Chris Kirkland (Wigan) en Robert Green (West Ham) totaal uit vorm.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties