Beerens wil naar Ajax

Dennis Smeyers
| 1 reacties
Beerens wil naar Ajax
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roy Beerens, aanvaller in loondienst bij Heerenveen, stond afgelopen zomer nog in de belangstelling van Ajax en Twente. In Amsterdam vond men de vraagprijs toen te hoog.

Het is nochtans bij de Ajacieden dat Beerens zijn carrière wil verderzetten. De jonge flankaanvaller is immers van mening dat hij het best eerst waarmaakt bij een Nederlandse topclub, voor hij naar het buitenland zou trekken. Als hij mag kiezen, gaat hij dus toch liever naar Ajax dan naar Twente.

"Die stap zou voor mij ideaal zijn. Qua club en spelopvatting past het gewoon bij mij", aldus de eenmalige international. Die vindt Twente overigens zeker een goede club, maar denkt niet dat hij met een transfer naar de Tukkers een grote stap zou zetten.

"Ze zijn vorig jaar kampioen geworden, maar dat gaat ze dit jaar niet meer lukken. Ik denk dat een overstap naar Twente geen echte vooruitgang is." Roy Beerens genoot zijn opleiding bij PSV. Met een overstap naar een Nederlandse topclub hoopt hij PSV's ongelijk te bewijzen. In de lampenstad had men immers niet veel vertrouwen in de aanvaller en liet men hem vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties