Juve en Samp spelen spectaculaire topper

Manuel Gonzalez
| 8 reacties

Juventus en Sampdoria hebben vanmiddag een atypische Italiaanse topper afgewerkt. Beide teams verdeelden netjes zes doelpunten.

Pozzi bracht Sampdoria in de 36ste minuut op voorsprong, maar Marchisio zette het vernieuwde Juve vlak voor de pauze weer op gelijke hoogte. Meteen na de pauze trof Pepe zelfs weer raak voor de Oude Dame, maar lang duurde de voorsprong niet. De onvermijdelijke Cassano hing in de 64ste minuut de bordjes gelijk.

Juventus was niet van slag en amper drie minuten na de gelijkmaker zette aanwinst Quagliarella de thuisclub opnieuw op voorsprong. De logica werd echter gerespecteerd en nog maar eens kwam Samp langszij via een treffer van Pozzi die nog voor de 0-1 had gezorgd.

Lazio won in eigen huis met 3-1 van Bologna. Bij de Romeinen kwam onze landgenoot Cavanda niet van de bank. Na de rust liep Lazio uit tot 2-0, onze landgenoot Mudingayi milderde namens Bologna maar in de slotfase werd het zelfs nog 3-1.

Lecce won toch wel verrassend thuis tegen Fiorentina met 1-0 dankzij een doelpunt van Di Michele in de 9de minuut. Genoa - Chievo eindigde op 1-3. Théreau zat niet in de kern bij de bezoekers. Catania was te sterk voor Parma: 2-1. Er vielen zeven gele en één rode kaart in dit duel. Eerder vanmiddag was Brescia al met 3-2 te sterk voor Palermo.