CL Groep C: Brits onderonsje op Old Trafford

Fabian Morren
| 1 reacties
CL Groep C: Brits onderonsje op Old Trafford
Foto: © SC

Manchester United wil beter doen dan vorig seizoen in de Champions League. Toen werden de Red Devils al in de kwartfinales uitgeschakeld door Bayern München.

Vanavond opent Man U het nieuwe CL-seizoen met een Brits onderonsje tegen Glasgow Rangers. "Britse duels zijn altijd speciaal, zeker die tussen Engelse en Schotse teams. Maar thuis proberen we toch steeds ons eigen spel te spelen", zegt Man U-verdediger Gary Neville.

De 35-jarige Neville begint aan zijn zestiende CL-campagne. In 2003 was hij er al bij toen Man United met 3-0 won van de Rangers. Wayne Rooney zit vanavond weer in de kern. De spits kreeg tegen Everton nog rust na al het tumult rond zijn persoon in de voorbije weken.

Bursaspor is een debutant in de Champions League. De verrassende Turkse kampioen krijgt het bezoek van Valencia, vorig jaar nog tegenstander van Club Brugge in de Europa League. De 33-jarige verdediger van Bursaspor, Ömer Erdogan, kijkt uit naar de confrontatie.

"Valencia heeft goede voetballers, maar wij nemen nooit speciale maatregelen om spelers af te stoppen", zegt hij. "We concentreren ons op ons eigen spel."

Voetbalkrant.com, Belgiumsoccer.be en Sport-Planet.eu organiseren de Champions League Pronostiek. Wilt u een reis voor twee naar Madrid winnen of één van de vele andere prijzen, schrijf u HIER in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties