Douglas gaat spreken met Oranje-coach Van Marwijk

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Douglas gaat spreken met Oranje-coach Van Marwijk
Foto: © SC

Franco Teixeira Douglas (foto), de rots in de branding achteraan in de defensie van FC Twente, gaat snel om de tafel gaan zitten met Nederlands bondscoach Bert Van Marwijk. De Braziliaan wil zich laten naturaliseren en wil best wel voor Oran

Bert Van Marwijk zou maar wat graag gebruik willen gaan maken van Franco Teixeira Douglas. "Dit is iets wat intern al veel langer speelt dan de meeste mensen denken. Vorig jaar hadden we het al over hem. Ik heb toen aan de Nederlandse voetbalbond gevraagd om eens na te gaan of er eventueel sprake kon zijn van een naturalisatie", aldus de Nederlandse bondscoach in Voetbal International.

"Het is daar toen bij gebleven omdat ik vind dat dergelijke wens eerst van de speler in kwestie zelf moet komen. Nu het duidelijk is dat Douglas graag voor Nederland wil spelen, hebben we de zaak in beweging gezet. Ik hoop dat ik hem binnenkort eens kan spreken", aldus Van Marwijk. Douglas zelf rekent ondertussen niet meer op een selectie voor de Braziliaanse nationale ploeg, vandaar zijn keuze voor de verliezende WK-finalist.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties