Ooijer: "Ajax en PSV zijn moeilijk te vergelijken"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Ooijer: "Ajax en PSV zijn moeilijk te vergelijken"
Foto: © SC

André Ooijer maakte afgelopen zomer de gevoelige overstap van PSV naar Ajax. De Nederlander zegt dat beide clubs moeilijk te vergelijken zijn.

"Nadat ik Ajax verliet, heb ik mijn eigen weg gevolgd en daar horen onder meer de 9,5 jaar bij PSV bij. Zelf wilde ik nog graag doorgaan, maar als de club anders beslist houdt het op. Voor mij was het dan ook mooi dat Ajax aan de deur klopte. Als Amsterdamse jongen ben ik nu weer terug bij de club waar het voor mij ooit allemaal begon", aldus Ooijer.

"In ieder geval ben ik hier door iedereen heel goed opgevangen. Ik kwam hier in een periode waarin veel spelers afwezig waren vanwege interlands. Daardoor trok ik de eerste dagen vooral naar de jongere spelers toe. Dat heeft trouwens altijd in me gezeten. Als oudere speler draag ik graag mijn ervaring op de jeugd over. Dat zal ik ook bij Ajax blijven doen."

"Vooropgesteld ben ik heel erg onder de indruk van de faciliteiten op het vernieuwde trainingscomplex op de Toekomst. Ook het stadion vind ik indrukwekkend. Als speler ben ik bij De Meer opgegroeid, dus voor mij is dit ook allemaal nieuw. Dat wil overigens niet zeggen dat ik de faciliteiten bij PSV niet goed zou vinden. In tegendeel zelfs. Maar Ajax en PSV laten zich lastig met elkaar vergelijken."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties