Raul redt puntje voor Schalke

Anthony Van der Planken
| 3 reacties

Schalke 04 is er opnieuw niet in geslaagd te winnen. De hyperambitieuze club geraakte thuis niet voorbij het Mönchengladbach van Filip Daems en Logan Bailly.

Lange tijd zag het er zelfs naar uit dat Schalke 04 opnieuw zou verliezen in eigen huis. De bezoekers uit Gladbach namen immers een 0-2 voorsprong. Na nauwelijks een kwartier benutte landgenoot Filip Daems een penalty na een fout op Bobadilla. Op slag van rust maakte Bradley er zelfs 0-2 van.

Schalke knokte zich echter terug in de wedstrijd. Klaas-Jan Huntelaar scoorde al gauw de 1-2 op aangeven van Christoph Metzelder. De rode kaart voor Brouwers een kwartiertje voor tijd gaf de thuisploeg nog meer hoop. Drie minuten voor affluiten wist Raul uiteindelijk Bailly te verschalken, waardoor Schalke toch nog een puntje kon thuis houden. Veel schieten Schalke en Gladbach daar niet mee op, want allebei blijven ze onderaan het klassement bengelen.