Antwerp en Oostende blijven in spoor van Dender

Steurbaut Kersten
| 40 reacties

Antwerp en Oostende blijven in tweede klasse in het spoor van leider Dender. FC Brussels blijft in de kelder van het klassement.

Antwerp won met 1-3 op het veld van Tienen. De Great Old maakte het verschil in de slotfase. De thuisploeg kwam net voor rust nog op voorsprong via Lacroix. Di Gregorio, op strafschop, Zevne en De Vriese zorgden er in het slotkwartier voor dat de drie punten mee naar de Bosuil gaan.

Oostende kwam via Ferreirra al na twee minuten al op voorsprong op het veld van Wezet. Saintini verdubbelde net voor het uur de score. Een eigen doelpunt van Luissint bracht de zege niet meer in gevaar.

Antwerp en Oostende tellen nu vijftien punten, leider Dender heeft een bonus van twee punten. Onderin het klassement blijft FC Brussels sukkelen. Het verloor zondag met 3-1 op het veld van Rupel Boom.