Benefietwedstrijd voor Kevin Baert

Onbekend Onbekend
| 48 reacties
Benefietwedstrijd voor Kevin Baert
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Vrijdagavond speelt een team van oud-Antwerpspelers tegen een ploegje BV's om zo geld in te zamelen voor Kevin Baert. Onder meer Tom Waes zal het opnemen tegen Hans-Peter Lehnhoff.

In GvA geeft Julien De Ridder van de Antwerpse supportersfederatie meer uitleg. "We willen twee zaken aantonen: dat onze supporters er ook zijn in moeilijk tijden, en laten zien dat supporters iets doen voor een speler, en eens niet omgekeerd", zegt De Ridder.

"Veel mensen vragen zich inderdaad af of een profvoetballer zo'n geldinzameling wel nodig heeft, maar men vergeet dat er inflatie heerst in het profvoetbal. De rijken worden rijker, en de armen worden armer. Iedereen denkt dat de spelers 8.000 euro per maand verdienen, maar dat klopt dus niet. Kevin is een écht Antwerpproduct en hij zag door zijn maandenlange inactiviteit veel inkomsten aan zijn neus voorbij gaan, dus de opbrengst van vrijdag gaat integraal naar hem.

Zaterdag geeft Kevin de aftrap thuis tegen Lommel United, en dan zal hij ook een cheque overhandigd krijgen", vertelt De Ridder nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties