Köteles: "Het is niet mijn schuld dat ik op de bank zit"

Köteles: "Het is niet mijn schuld dat ik op de bank zit"
Foto: © SC

Laszlo Köteles is al een heel seizoen de Genkse bank aan het verwarmen. De 18-jarige Thibaut Courtois krijgt momenteel de voorkeur. Een moeilijke situatie, maar vanavond mag Köteles tegen Borussia Mönchengladbach nog eens opdraven.

Köteles heeft zich ondertussen verzoend met het feit dat hij door transferperikelen op de bank beland is. "Vorig seizoen dwong ik na Nieuwjaar een basisplaats af", doet hij zijn verhaal in HBvL. "Dus ging ik na de zomervakantie met dezelfde ambitie van start. Maar door dat stom geschil mocht ik niet spelen. Enfin, één troost heb ik. Het is niet mijn schuld dat ik op de invallersbank ben terechtgekomen."

Courtois blijk zijn vervanger te zijn en die deed dat meer dan behoorlijk. "Verrast? Ja en nee. Ik train nu al anderhalf jaar met Courtois en Casteels. Ik weet dus dat het allebei klasbakken zijn. In die zin verbaast het me niet dat Courtois het goed doet. Wat me wel verrast, is zijn koelbloedigheid. Voor iemand zonder ervaring straalt hij heel veel rust uit. Ik heb er dus alle begrip voor dat de trainer hem laat staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties