Van Moer: "We zijn al tien jaar aan het bouwen"

Fabian Morren
| 4 reacties
Van Moer: "We zijn al tien jaar aan het bouwen"
Foto: © SC

Volgens Wilfried Van Moer zijn er vanavond geen excuses voor de Rode Duivels. "Het uurverschil, kunstgras, vriestemperaturen, een aantal geblesseerden. Ik noem dat allemaal tierlantijntjes die niet ter zake doen", zegt de oud-international.

In Kazachstan moet volgens Van Moer gewoon gewonnen worden. "Kijk, ik kan begrijpen dat een voetballer niet met zijn volle goesting in Kazachstan gaat spelen. Maar als je international bent, moet je niet zeuren. Toen ik zelf nog tussen de lijnen stond, lachten we zulke pokkenploegen weg."

"Kazachstan is niets meer dan een goeie tweedeklasser", gaat Van Moer verder in Het Belang van Limburg. "Let wel, nu weet ik ook dat de tijden veranderd zijn. Dat ook voetballers uit kleine landen fysiek goed voorbereid zijn. Maar een overwinning tegen de Kazachen zou een opsteker zijn voor Oostenrijk."

"Ik vind dat we nog altijd voluit moeten gaan om ons te plaatsen voor het EK 2012. Ik hoor de bondscoach zeggen dat we moeten mikken op het WK 2014. Maar dat begrijp ik niet. We zijn al tien jaar aan 't bouwen, we kunnen toch niet bezig blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties