Pister (KVO) haalt zwaar uit naar zijn spelers

Pister (KVO) haalt zwaar uit naar zijn spelers
Foto: © SC

KV Oostende liet zondagmiddag op het veld van Rupel Boom de kans liggen om terug leider te worden en een hand te reiken naar de eerste periodetitel. Trainer Thierry Pister was zwaar ontgoocheld in de prestatie van zijn spelers.

“In de eerste helft hebben we niet gevoetbald”, is Pister keihard. “Ik wil niemand met een steen werpen, maar wat we vandaag toonden was niet goed. Er was geen opbouw en niemand probeerde om een actie te maken. We verloren teveel duels en niet iedereen liep op zijn juiste positie.”

Rupel Boom toonde zich veel gretiger. “Maar als je niet tot voetballen komt, dan moet je het op een andere manier doen. Ik heb me tijdens de rust heel kwaad gemaakt. Al was het natuurlijk niet makkelijk met drie titularissen die we moesten missen.”

In de slotfase leek de kustploeg toch nog iets te rapen door de gelijkmaker van Lars Wallaeys. “We dachten dat we erop en erover zouden gaan.” Nog binnen de minuut zette Davy De Smedt de thuisploeg terug op voorsprong.”

Bij winst lag de eerste periodetitel voor het grijpen. “Daar hebben we op voorhand niet aan gedacht. Maar het is nog niet gedaan en we geven niet op. Volgende week is er een nieuwe match. Hopelijk kunnen we dan herstellen wat we vandaag niet goed gedaan hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties