Reina: "Iedereen staat nog achter Hodgson"

Bram Coenen
| 3 reacties
Reina: "Iedereen staat nog achter Hodgson"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool is het seizoen bijzonder slecht gestart met slechts zes punten uit de eerste zeven wedstrijden. Coach Roy Hodgson moet dan ook vrezen voor zijn positie.

Hodgson kende een uiterst belabberde start als manager van Liverpool, de club bengelt momenteel onderin op een troosteloze achttiende plek. Ook de mogelijke overname kan slecht nieuws zijn voor de 63-jarige Engelsman. In zijn contract staan namelijk clausules die een ontslag tot gevolg kunnen hebben bij een overname. Zo zou Kenny Dalglish al in beeld zijn om hem op te volgen.

Toch krijgt Hodgson de steun van zijn spelersgroep, bij monde van goalie Pepe Reina. "Niemand zal hebben verwacht dat we het seizoen zo dramatisch zouden starten, maar we staan allemaal achter de manager", vertelt de Spanjaard aan The People.

"Sinds mijn komst naar Liverpool is dit mijn slechtste ervaring", meent Reina. "Dit seizoen hebben we een aantal wedstrijden verloren op ongelofelijke wijze. Het zou mentale schade toebrengen aan ieder team, maar we hebben nog een lange weg te gaan. We moeten onze trots tonen op het veld."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties