Ciman: "Niet geluisterd naar trainer"

Jarryd Naegels
| 11 reacties
Ciman: "Niet geluisterd naar trainer"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Laurent Ciman was één van de betere Standard-spelers op het veld van Genk. Na afloop was hij furieus over de weggegeven goals. “Deze fouten horen niet in eerste klasse thuis.”

Binnen de minuut werden de twee centrale verdedigers bij Standard al tot standbeelden gedegradeerd door de Genkse voorlinie. Ogunjimi kon probleemloos in de rug van de bezoekers duiken en de 1-0 scoren.

Ciman, terug rechtsback door de terugkeer van Felipe, was na de wedstrijd niet te spreken over het centrale duo achterin bij de Luikenaars. “Als je bij Standard speelt, moet je vanaf de eerste minuut geconcentreerd zijn. We wisten op voorhand dat we moesten oppassen voor ballen in onze rug. Jullie hebben ook wel gezien wat er na twintig seconden toch al gebeurde.”

“Niet alleen die eerste goal, maar ook onze derde tegentreffer zijn onaanvaardbaar. De fouten die er daar gemaakt worden, die horen niet thuis in eerste klasse. We moesten gemener spelen. Als iedereen had geluisterd naar de trainer hadden we hier vandaag gewoon de drie punten gepakt”, zo besluit Ciman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties