Mido: "Had nooit een schaar naar Zlatan mogen gooien"

Mido: "Had nooit een schaar naar Zlatan mogen gooien"
Foto: © SC

Ahmed Mido Hossam speelde zaterdag na zeven jaar terug in het shirt van Ajax. De Amsterdammers wonnen ook met 3-0 van NAC. Mido blikte alvast even terug op zijn vorige periode bij Ajax.

“Toen ik voor de eerste keer bij Ajax zat, had ik een heel kort lontje. Ik reageerde vaak te emotioneel. In die tijd heb ik fouten gemaakt die ik nu niet meer zal maken.”

“Ik had bijvoorbeeld nooit met een schaar mogen gooien naar Zlatan. De problemen met Koeman waren ook niet nodig. Ondertussen heb ik al zoveel clubs gehad, dat ik weet dat hij een goede coach is.”

Tegen NAC kreeg Mido alvast een hartelijk applaus van de fans. “Dat brengt de nodige druk met zich mee. Maar ik wil graag dat de fans ook van de huidige Mido houden. Daarvoor moet ik goed presteren en dat ben ik  dan ook van plan.”

“Ajax moet terug kampioen worden. Ik ben één van de weinige spelers die weten wat het is om met deze club de titel te winnen. Het gewonnen kampioenschap in 2002 beschouw ik trouwens als een hoogtepunt in mijn carrière.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties