Zesde gelijkspel voor Simon Mignolet

Steurbaut Kersten
| 3 reacties

Simon Mignolet en Sunderland hebben maandagavond 0-0 gelijkgespeeld op het veld van Blackburn Rovers. Voor de club van de Belgische doelman al het zesde gelijkspel van het seizoen.

Mignolet beleefde een bijzonder rustige avond. In de eerste helft werd hij één keer serieus getest, maar de jonge doelman tikte een vrije trap van Pedersen over de dwarsligger.

Sunderland creëerde de beste kansen, maar vergat het af te maken. Darren Bent faalde alleen voor doelman Robinson en in de tweede helft kreeg Malbranque het leer van ver niet in de gapende open doelmond.

Blackburn moest na een rode kaart voor aanvoerder Samba 45 minuten met een man minder spelen. Sunderland en Blackburn blijven na acht wedstrijden in de middenmoot hangen. Beide ploegen totaliseren negen punten.