Zhirkov is nu wel weer gelukkig bij Chelsea

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Zhirkov is nu wel weer gelukkig bij Chelsea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yuri Zhirkov (foto), vorige maand nog misnoegd omdat hij te weinig speeltijd zou krijgen van coach Carlo Ancelotti bij Chelsea, is weer gelukkig in Londen. Meer nog, er hangt een contractverlenging in de lucht voor de Rus.

Yuri Zhirkov was gisteren een van de matchwinnaars voor Chelsea in de Champions League. Met een prachtig schot zette hij Chelsea gisterenavond op voorsprong tegen Spartak Moskou. De Engelsen zouden de partij uiteindelijk met 0-2 winnen.

De Russische international die op belangstelling kan rekenen uit eigen land, zegt dat hij nu geen trek meer heeft in een vertrek bij Chelsea. "Ik heb niet de intentie om Chelsea te verlaten en als de manager wil dat ik blijf, dan zal ik dat ook doen", aldus Zhirkov.

Coach Carlo Ancelotti is blij met de prestaties van Zhirkov. "Voor mij is hij een heel belangrijke speler ondanks het feit dat hij nog niet zo vaak speelde. Hij kan op meerdere plaatsen op het veld zijn mannetje staan en het is nooit in mij opgekomen om hem te verkopen", aldus de Italiaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties