Club Brugge overweegt beroep tegen UEFA over schorsing Vargas

Club Brugge overweegt beroep tegen UEFA over schorsing Vargas
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge legt zich niet neer bij het besluit van de UEFA om het verzet tegen de schorsing van Ronald Vargas niet te behandelen. De UEFA liet Club weten dat het te laat verzet had aangetekend.

Club Brugge had verzet aangetekend tegen de drie wedstrijd schorsing die Ronald Vargas kreeg aangesmeerd na zijn rode kaart tegen Villarreal. De persdienst van de UEFA liet Club echter weten dat het beroep te laat was ingediend.

"Niet waar", zeggen de West-Vlamingen nu. "Wij tekenden ruim op tijd beroep aan." Het bestuur van Club kreeg reeds op acht oktober een fax waarin de schorsing werd meegedeeld, maar kreeg pas op vijftien oktober een aangetekende brief daarover, de dag nadien tekende het beroep aan.

De UEFA geeft club na het ontvangen van de fax drie dagen de tijd om beroep in te dienen. Club betwist dat en zegt dat enkel de aangetekende zending daarvoor geldig is. Vargas zou door de schorsing de wedstrijden tegen Dinamo Zagreb en PAOK Saloniki missen. Eerder zat hij al een schorsingsdag uit in de heenwedstrijd tegen Dinamo Zagreb.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties