Vanden Stock haalt uit naar Vercauteren

Vanden Stock haalt uit naar Vercauteren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdagmorgen reisde Anderlecht af naar Griekenland voor hun Europa League-duel met AEK Athene. Voorzitter Roger Vanden Stock gaf voor het vertrek nog even wat uitleg over de komende wedstrijd en de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Genk.

"Sinds onze vorige Europese match is de hoop gestegen omdat de resultaten van de voorbije weken goed waren", zei Vanden Stock aan de VRT. "Alles is nu weer goed op gang, maar ik besef dat dat maar tot donderdag is. Als we daar verliezen, zal de druk terugkomen."

"We moeten minimaal een draw halen om tweede te blijven. Ik las na de heenmatch dat AEK geen goeie ploeg is, maar ik denk dat we een ander AEK zullen zien."

Zondag zag de Anderlecht-preses ook de nog steeds broedende ruzie tussen Vercauteren en Jacobs met lede ogen aan. "Ik wil hier weinig over zeggen behalve dat één kant altijd over professionalisme spreekt, maar het gedrag van zondag vond ik niet professioneel. Dat is een van de redenen waarom de trainer van Genk niet meer bij Anderlecht is."    
                                       
"Als je je eigen persoon boven de club stelt, heb je een probleem met mij. Dat hebben wij ook meegemaakt (met Frank Vercauteren)", aldus Van den Stock. 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties