Kanu: "Druk die trainer oplegt, loont nu"

Kanu: "Druk die trainer oplegt, loont nu"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We hadden het vrijdag al aangekondigd: Rubenilson Kanu heeft de goede vorm te pakken. Op het veld van Germinal Beerschot scoorde de Braziliaan de enige goal en was hij voortdurend gevaarlijk.

Kanu leunde dicht aan bij Romelu Lukaku en op die positie voelt hij zich blijkbaar als een vis in het water. "De wisselwerking met Romelu ging perfect", analyseerde Kanu. "Op training oefenen we daar ook veel op en ook daar loopt het goed. De trainer zit me tijdens de oefensessies altijd op de huid. Hij zet druk op mij en daar ben ik heel blij om, want het loont."

Na de wedstrijd noemde de anders altijd gereserveerde preses Roger Vanden Stock Kanu als één van de uitblinkers. "Dat is een heel mooi compliment. Het moedigt me aan om hard te blijven werken."

En één van die werkpunten is de overbodige tierlantijntjes uit zijn spel halen, want daarmee liep hij zich regelmatig vast. "Dat is toch waarom Anderlecht me haalde? Om dat Zuid-Amerikaanse spel in de ploeg te brengen. Misschien moet ik wel iets minder lang met de bal lopen, maar dat zit in mijn Braziliaanse bloed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties