Groep F: Chelsea blijft ook tegen Zilina foutloos

Bram Coenen

Chelsea blijft vooralsnog foutloos in de Champions League. Vanavond versloeg het dankzij een late treffer van Florent Malouda MSK Zilina met 2-1.

Chelsea kwam vanavond al snel op achterstand op Stamford Bridge na een treffer van Babatounde. Zilina, nog steeds puntenloos in de Champions League wist die 0-1-voorsprong zelfs tot de rust vast te houden.

Meteen na de pauze bracht Sturridge de thuisploeg wel terug op gelijke hoogte, maar lange tijd zag het ernaar uit dat het bij die gelijke stand ging blijven. Tot Florent Malouda vier minuten voor tijd de zege alsnog kon thuishouden.

Chelsea telt zo vijftien op vijftien en is uiteraard verzekerd van groepswinst en kwalificatie voor de achtste finales. Eerder vanavond verzekerde ook Olympique Marseille zich al van kwalificatie na een 0-3-zege bij Spartak Moskou. Spartak mag verder in de Europa League, voor Zilina zit het Europees voetbal erop.