Van Meir wil toch nog goed gesprek met Samy

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Van Meir wil toch nog goed gesprek met Samy
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eric Van Meir (foto) is tot nader order nog altijd de trainer van Lierse SK, maar of dat nog lang zal duren, staat allerminst vast. Van Meir wil graag snel een goed gesprek met clubeigenaar Maged Samy.

In de kranten praat het gezin Van Meir openhartig over de gebeurtenissen van afgelopen weekend. Eric Van Meir diende na de 1-2-nederlaag in de zespuntenwedstrijd tegen Sint-Truiden VV ontgoocheld in een emotionele opwelling zijn ontslag in, maar dat werd 's anderendaags niet geaccepteerd door het bestuur.

"Eric is normaal geen emotioneel persoon. Behalve als het om Lierse gaat, want die club is zijn leven en zijn grote passie. Ik hoorde overal dat hij na de match zaterdag een emotionele beslissing nam, maar eigenlijk was dat niet zo. Hij had mij al gezegd dat hij zou overwegen om op te stappen mocht het tegen Sint-Truiden fout lopen", aldus Kris De Bast, de vrouw van Eric Van Meir.

"Zaterdag zijn we meteen na de wedstrijd naar huis gegaan en wat later is hier de rest van de technische staf hier aangekomen. Nadien is er heel wat over en weer getelefoneerd naar het bestuur. Ik wist toen al dat hij hoofdtrainer zou blijven. Maar wat Eric nu echt nodig heeft, is een goed gesprek met Maged Samy. Er zitten hem toch nog enkele dingen dwars die hij kwijt wil", besluit De Bast.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties