Van Moer: "Van Damme zal het niet oplossen"

Anthony Van der Planken
| 16 reacties
Van Moer: "Van Damme zal het niet oplossen"
Foto: © SC

Standard heeft er een matige eerste seizoenshelft opzitten. De club wil zich dan ook stevig roeren op de transfermarkt. Zo haalde het al Jelle Van Damme binnen. Volgens clubmonument Wilfried Van Moer is er echter meer nodig.

"Tijdens de rust van de match tegen Lierse zei een insider mij dat Standard op het punt stond een 'grote' transfer te realiseren. Welnu, Van Damme is een grote transfer", vertelt Van Moer in HLN. "Blijkbaar zouden de internationals van Standard ingepraat hebben op Jelle. Dat is niet nieuw. Toen ik nog bij Antwerp speelde, polste Paul Van Himst mij op een samenkomst van de nationale ploeg voor Anderlecht."

"Maar Van Damme alleen is niet genoeg. Ik ga ervan uit dat ze nog een goeie centrale verdediger zullen transfereren. In de Belgische competitie komt daar maar één speler voor in aanmerking en dat is Juhasz. Sterke verdediger, goed voor een half dozijn doelpunten per seizoen: beter vind je niet bij ons. Spijtig genoeg is hij van Anderlecht. Hem daar weghalen zal niet lukken. Vrees ik. Hij zal dus uit het buitenland moeten komen. Van Damme zou ik op linksmidden posteren. Of als verdedigende middenvelder als hij dat ziet zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties