Jordania wil nog meer versterking voor Vitesse

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Jordania wil nog meer versterking voor Vitesse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Merab Jordania (foto), de steenrijke Georgische eigenaar van Vitesse Arnhem, belooft nog meer versterking voor de Gelderlanders. "Mijn ambities en die van Vitesse blijven keihard overeind", laat hij optekenen in De Telegraaf.

Vitesse Arnhem verloor gisteren in eigen huis na een verdienstelijke wedstrijd met 1-0 van Ajax Amsterdam. Clubeigenaar Merab Jordania laat zich niet ontmoedigen en belooft opnieuw een pak versterking voor Vitesse tijdens de wintertransferperiode.

"Het proces van verandering gaat hier gewoon door. We wisten al dat we in de eerste helft van het seizoen niet veel meer konden verwezenlijken. De transferperiode die er nu aankomt, is een mooie kans om ons elftal te versterken", aldus Jordania.

Vitesse werd nochtans opnieuw in categorie 1 ingedeeld door de Nederlandse voetbalbond en staat nu onder curatele. Dit wil zeggen dat de club heel dringend zijn financiële tekorten moet aanzuiveren. Veel clubs kunnen in dat geval geen aankopen doen, maar dat is Jordania dus niet van plan. De club ging al in beroep tegen de beslissing.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties