Thompson: "Geen gebrek aan creativiteit"

Nico Wieme
| 26 reacties
Thompson: "Geen gebrek aan creativiteit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kenny Thompson verloor met Gent van Club Brugge. De linksachter van de Buffalo's zocht achteraf naar het verklaring voor het falen van zijn team. "De bal wou er gewoon niet in."

De match tussen AA Gent en Club Brugge was er weer één op het scherp van de snee. "Club was opgeladen voor deze match, maar wij ook. Wij zijn dat altijd, om het even wie de tegenstander is. Gent wil altijd de drie punten thuis houden. Ik ben dan ook enorm ontgoocheld."

Waaraan is de nederlaag te wijten? "In de eerste helft waren wij iedere keer te laat op de bal. Club verdedigde toen goed. Na de pauze zochten we te vaak de lange bal. Die viel wel een aantal keer goed, maar hij wou er gewoon niet in."

Creativiteit

Thompson ging niet akkoord met de stelling dat Gent creativiteit miste tegen blauw-zwart. "Wij hebben geen gebrek aan creativiteit. We wilden door de bezoekende muur gaan, maar dat is niet gelukt. Bij ons draait het niet alleen rond Yassine El Ghanassy en Randall Azofeifa. Als zij hun stempel niet kunnen drukken, dan moeten anderen maar opstaan. Dat is tegen Club niet gebeurd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties