Sollied: "Mogelijk deze week akkoord met Lierse"

Sollied: "Mogelijk deze week akkoord met Lierse"
Foto: © SC

Lierse bengelt momenteel op de voorlaatste plaats, maar toch staat geel-zwart op het punt om een succestrainer te strikken. Trond Sollied zakt woensdag af naar België om de wedstrijd tussen Lierse en Westerlo te bekijken, een akkoord lijkt dan ook nabij.

"Mogelijk is er deze week een akkoord", meldt Sollied. "Lierse en ik zijn in gesprek over de functie van trainer. Het is te sterk om te stellen dat ik de knoop heb doorgehakt en definitief voor Lierse heb gekozen, maar ik ben nu wel in de mogelijke positie om trainer te worden van de club. Wanneer jullie meer nieuws mogen verwachten? Wel, ik zit nu in Noorwegen. Van hieruit is het moeilijk om een akkoord te treffen maar woensdag kan ik misschien al meer vertellen."

"Je mag het vel van de beer nooit verkopen voor hij geschoten is maar mogelijk kan alles deze week al rond zijn", is de koele Noor klaar en duidelijk in HBvL, al wil hij nog niet ingaan op de kwaliteiten van de spelersgroep. "Ik heb de match van Lierse op Anderlecht niet gezien en wens dan ook geen uitspraken te doen over het team. Ik heb onvoldoende weet van de sportieve details."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties