Vandenbergh: "Stel me vragen bij beslissingen van de ref"

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Vandenbergh: "Stel me vragen bij beslissingen van de ref"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Vandenbergh was na afloop van de wedstrijd op Germinal Beerschot niet te spreken over de spelleiding. “Bij sommige beslissingen stel ik mij toch serieuze vragen.”

Vandenbergh verwijst naar de laatste fase van de wedstrijd. Victor Wanyama beroerde het leer met de arm, maar scheidsrechter Brinckmans floot voor een eerdere fout op de Kenyaan.  “Ik kan er beter niet teveel over zeggen of ik ga fouten dingen verklaren, maar de beelden spreken voor zich”, zegt de Eupense spits.

“Er waren nog enkele beslissingen waar ik me vragen bij stel. Bij die fase vlak voor onze bank wordt er geel gegeven voor natrappen. Dat heb ik nog nooit meegemaakt en daar kan ik met mijn gezond verstand niet bij.”

Voetballend toonde Eupen twee gezichten op het Kiel. “De eerste helft was goed en kregen we de betere kansen. Eigenlijk moeten we bij de rust op voorsprong staan. Dan krijgen we een andere match en niemand die er iets op zou kunnen zeggen. Tijdens de tweede helft hadden we het moeilijk om er nog uit te komen.”

Dankzij de overwinning tegen Westerlo komt Lierse dichterbij sluipen. “We moeten gewoon naar onszelf zien en ons 200 procent inzetten. Het zal knokken worden tot het einde van het seizoen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties