Koster: "Niet te snel conclusies trekken"

Fabian Morren
| 57 reacties
Koster: "Niet te snel conclusies trekken"
Foto: © SC

Een rel met Vadis Odjidja en drie verloren oefenwedstrijden, maar toch houdt Adrie Koster een goed gevoel over aan de winterstage van Club Brugge. "Ik heb er vertrouwen in", zegt de Nederlandse trainer.

Koster hecht niet al te veel belang aan de verloren oefenmatchen. "Het is voor wat het waard is", zegt hij in HLN. "Zo speelde Basel (5-0-nederlaag, red.) op volle oorlogssterkte en wilden wij bewust enkele jonge spelers van het grote werk laten proeven. Het was een behoorlijke nederlaag, maar ik kreeg een goed beeld van bepaalde jongens. En daar ging het om. Het is pas straks dat het om zijn 'echie' gaat."

"Je moet niet te snel conclusies trekken. Vorig seizoen verloren we in de zomer meerdere oefenwedstrijden en was onze start goed. Dit jaar wonnen we voor het seizoen al onze vriendschappelijke matchen en was onze competitiestart slecht", herinnert Koster zich nog.

"Hopelijk is het vrijdag tegen Eupen goed. Club moet de lijn van zijn laatste twee competitiewedstrijden vasthouden. We willen op de concurrentie inlopen en minder punten dan de voorbije maanden kwijtspelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties