Jacobs: "Van Damme houdt nog van Anderlecht"

Fabian Morren
| 51 reacties
Jacobs: "Van Damme houdt nog van Anderlecht"
Foto: © SC

Anderlecht neemt het zondag op tegen Standard. Voor de winterstop behaalde paars-wit vier zeges op rij. "Er is echter niets dat zegt dat we ook in januari op ons elan zullen doorgaan", waarschuwt Ariël Jacobs.

"Voetbal is en blijft onvoorspelbaar", benadrukt de coach van Anderlecht op de clubwebsite. "We hebben deze week wel goed kunnen werken. Het was verder bouwen op de uitstekende stage in La Manga."

De match tegen Standard is een match tegen een eeuwige rivaal", aldus Jacobs. "Ik hoop dat de 5-1 uit de heenronde nog niet uit de hoofden is verdwenen, maar dat denk ik niet. Iedereen hier wil winnen.

"Dit weekend beginnen we aan de acht laatste wedstrijden voor de play-offs. Het wordt zaak om de positieve spiraal van de voorbije maand verder te zetten. We willen de reguliere competitie met zoveel mogelijk punten afsluiten."

Voor Jelle Van Damme wordt het een speciale wedstrijd. De linkspoot speelt nu bij Standard, maar was jaren aan de slag bij Anderlecht. "Jelle houdt nog altijd van Anderlecht", zegt Jacobs. "Dat weet ik door alle sms'jes van hem die ik via spelers en stafleden te zien krijg. Hij vraagt geregeld hoe het met iedereen gaat. Zelfs deze middag heeft hij er nog eentje gestuurd ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties