Chelsea heeft Fernando Torres zelfs niet nodig

Fabian Morren
| 20 reacties

In de Premier League heeft geen enkele topclub een steek laten vallen. Arsenal, Manchester United én Chelsea wonnen hun wedstrijd.

Arsenal stond lange tijd achter tegen Everton na een doelpunt van Louis Saha in de 25ste minuut. Pas na in het laatste kwart van de wedstrijd zetten Arshavin en Koscielny de scheve situatie recht. Bij Everton stond Marouane Fellaini in de basis.

Chelsea scoorde vier keer bij het Sunderland van Simon Mignolet, die opnieuw op de bank zat. Aan de rust stond het al 2-2. Bardsley bracht de thuisploeg al in de derde minuut op voorsprong, maar Lampard maakte vanaf de stip gelijk.

Salomon Kalou bracht Chelsea vervolgens 2-1 voor. Richardson bracht Sunderland echter nog voor het halfuur weer langszij.

In de tweede helft nam Chelsea dan toch definitief afstand van Sunderland. Eerst zorgde John Terry voor een nieuwe voorsprong en in de slotfase besliste Nicolas Anelka de wedstrijd. Bij Chelsea speelden aanwinsten David Luiz en Fernando Torres nog niet mee.

Manchester United nam vij vlot de maat van Aston Villa. Twee goals van Rooney en een treffer van Vidic, op aangeven van Rooney, zorgden uiteindelijk voor een 3-1-overwinning.

Man United blijft leider in de Premier League, met vijf punten voorsprong op Arsenal. Chelsea is vierde op tien punten van de koplopers.