Castaignos wellicht naar Inter Milaan

Maarten Van Bever
| 10 reacties
Castaignos wellicht naar Inter Milaan
Foto: © SC

De transfer is nog niet helemaal rond, maar het lijkt er sterk op dat Luc Castaignos deze zomer van Feyenoord naar Inter Milaan verhuist. De 18-jarige talentrijke spits toont zich alvast verheugd met het vertrouwen van Internazionale.

Castaignos was al wekenlang het onderwerp van allerhande speculaties en verhalen, maar zelf liet hij dat niet aan zijn hart komen. "Ik heb er geen last van gehad. Ik heb altijd het gevoel gehad dat Internazionale en Feyenoord er wel uit zouden komen", zegt Castaignos in het Algemeen Dagblad. "Ik moet persoonlijk nog tot een akkoord komen, maar dat zal geen probleem zijn. Er is ook nog geen gelegenheid geweest om naar Italië te reizen om een contract te tekenen."

De jeugdinternational voelt in ieder geval veel vertrouwen binnen zijn toekomstige club. "Ze willen mij voor vier jaar vastleggen en ik heb  de garantie gekregen dat ik niet zal worden verhuurd aan een andere club. Dat de club mij al snel naar Milaan haalt, daar spreekt enorm veel vertrouwen uit. Daar ben ik heel blij om, want het is een gebaar dat zij mij heel erg graag willen hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties